dimecres, 15 d’octubre del 2014

            Ajuntament de Paiporta

Grup Municipal d'Esquerra Unida

 La Portaveu del Grup Municipal d’EUPV en l’ajuntament de Paiporta, en nom i representació del mateix, i a l’empar d’allò establert per la normativa aplicable, eleva al Ple de la Corporació per al seu debat la següent:

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

Des del Grup Parlamentari d’Esquerra Unida s’ha fet públic un llistat de col·legis amb instal·lacions de fibrociment i que la Consellera d’Educació, Mª José Català, s’ha vist obligada a facilitar després de la sentència 426/14 del Tribunal Superior de Justícia.

El Col·legi L’Horta de Paiporta és un dels 154 col·legis de la xarxa pública del País Valencià, amb instal·lacions de fibrociment. Es tracta d’un material potencialment perillós per a la salut quan es deteriora i que està prohibit des de fa anys en Espanya.

En aquest moment encara queda aquest material pel que resulta perillós tant per als alumnes com per als treballadors i treballadores.

Des de la Conselleria d’Educació s’hauria d’haver anat substituint aquest material ja que quan més temps passe i més es deteriore més perjudicial serà per a la salut de tots i de totes.

Per això, donem trasllat al plenari de l’Ajuntament de Paiporta dels següents
ACORDS:
  1. Que l’Ajuntament inste a la Conselleria a que retire immediatament aquest material i el substituisca per un altre que no supose cap perill per a la salut.
  2. Que l’Ajuntament inste a la Conselleria a que faciliten un informe dels efectes i de la perillositat d’aquest material.
  3. Que es done trasllat dels acords:
  • A l’AMPA i a la direcció del Col·legi L’Horta.
  • Als Grups Parlamentaris de les Corts Valencianes.

Paiporta, 13 octubre 2014



 



















AL PLE DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada